My123 6 aylık bebeğim gece on dakikada bir yarım saatte bir uyanmaya başladı. Gece yarısı sabah olmuş gibi gözünü açıp oynuyor birkaç saat uyumuyor. 4. Ay atağında bile böyle yapmazdı ne oluyor anlamıyorum
Sinem61 My123 o dönemde bir atak var galiba çünkü benim kızım da öyleydi 8 gün sürmüştü hiç unutmuyorum gece de gündüz de çok az uyurdu . Ya da gündüz fazla uyuyor da olabilir . Gündüz çok uyuyunca da kızım gece uyanıp oturuyo
Dlk55blt-rdvn My123 benmki 11 aylık ve doğduğundan beri o şekilde çözemedim neden okduğunu zamana bıraktım artık
Ebrushkaa My123 atak diş sancısı ayrılık kaygısı olabilir her uyandığında besleme yapmayın kucağınıza alın ve sakinlestirin sallayın
My123 Nisaaabbk gece hep uyanırdı 2 saatte bir emip geri uyurdu. Birden bir şey oldu çocuğa sürekli uyanıyor bir de gözünü falan açıyor sabah olmuş gibi hiç yapmazdı böyle ya alışkanlık haline getirecek diye korkuyorum
My123 Sinem61 yok gündüz çok uyumuyor zaten gündüz uykumuz hep sorunluydu öyle uzun uyumaz. İnşallah geçicidir 🥺
Bircannn My123 benim kızımda öyleydi canım ama alttan 2 diş çıkardı😊sanmıyorum kötü bişey olacağını büyük ihtimalle dişten