researcher_mom Mama önerisi istiyorum şuan sma kullanıyoruz ondada kakasını yapamıyor 3 gündür 1 aylık bebeğim
Hbtn researcher_mom evolvia kullanıyorum hem bebeğim kilo alıyor gaz kabızlık yapmadı hem de çok ekonomik 1000 gr 300 tl
Derya0655 researcher_mom evolvia şans verebilirsiniz. Çevremde ne kadar kabızlık problemi çekmiş bebekler varsa bunu kullanıp rahata erdi. Benim oğlanda aynı şekilde. Küçük boy alıp deneyin inşallah iyi gelir
researcher_mom Htc89 bebeğim 20 günlük ama Kaç cc vermeliyim sizce hem emiyor hem 60 cc veriyorum ama az mı
shiningmother34 researcher_mom maalesef her mama her bebekte aynı etkiyi göstermiyor. Bende hep mama kullandım. Ve hemen hemen her markayı denedim. Hipp ve aptamilde bir sorun yaşamadım.
Sokoley researcher_mom sma bizde ilk başlarda gaz problemi yaşmadı yenş yeni yapmaya başladı sonradan olduğu için mamadan kaynaklı mı bilemedim ben de hipp deniycem
Gkcalp Mamaya ilk geçişte hepsi kabızlık yapıyor biraz devam et bende sonra değiştir bebelac gold kullanıyorum gaz falan yapmıyor ve küçük bebek benimki 2 günde 150 gr almış
aysenurkozak Aptal prosyneo kullanmıştık hiç gaz sorunu yaşamadık 7. ayından sonra da bebelac gold a geçtik
gulserguler researcher_mom aptamil kullanıyorum hemen arkasından kaka yapıyor bizde de kaka yapmama sorunu vardı çok iyi geldi bize mama ile destekliyoruz
researcher_mom gulserguler bebeğim 60 cc içiyo ama az mı 20 günlük siz ne kadar veriyordunuz emiyor da
_adenyusufgozde1 researcher_mom basta golden goat keci sutu mamasi kullandik agir geldi evolvia basta iyiydi sonra gaz kabiz yapti hipp de doyurmuyo ve severek icmiyo 1.5 saat sonra geri acikiyo aptamil veya sma alicam bgn
Htc89 @“researcher_mom” researcher_mom hayiiiir bence hicte az degil. Hem emiyor hem 60cc cok iyi. Benim bebegim icmezdi o kadar. Suan 6 aylik olacak ve sadece mama ile besleniyor 90-130 arasi iciyor yani gerisini siz düsünün
SeydaMasal researcher_mom bana da doktor 60 cm demişti 2 saatte bir doyurma için sonradan 90 cm 3 saatte bire çıkardı bence çocuğa da bağlı her çocuğun doyma eşiği aynı değil doymuyorsa vermekten çekinmeyin