CaninannesiCemre Alparslanmoms_ Avakadonun da baya önemli olduğunu duydum ben ,arada vermeye çalışıyorum
MotherHoney-S- Alparslanmoms_ Yumurta et balık tavuk (tavuk organik degılse hiç tattırmayın bile gerek yok yemesin yani ) Yoğurt kefir avakado Ceviz badem fındık Tabi bunlar ayına göre . Ama olmazsa olmazlar bence bunlar. Mevsiminde taze sebze meyve birde tabi
CaninannesiCemre Alparslanmoms_ muzla beraber veya yoğurt içine koysanız ben mesela bazen irmik,muz, avakado üstüne pekmez karışımı yapıyorum o şekilde belki hoşuna gidebilir
09dilek Kızım 6 aylık tsdımlar bitti sabah biz ne yersek biraz daha fazla pişiriyorum akşam yemeğinide öyle tabi salça tuz atmadan alıp başka tencerede biraz daha haşlıyotum çatalla ezip veriyorum ayrı yemek yapmıyorum
09dilek Alparslanmoms_ tavsiyem sizde öyle yapın mesela patatesli yumurta yapıyorum bize küçük doğrayıp kızartıyoruz kızarma bitince kızımınkğnş küçük tavaya koyup sunekliyorum haşlanıyor çekene kadar sonra yumurta sarısını ekliyorum üstüne çatalla azip veriyorum 7 8 aylık olunca da eliyle yemeye başlar inşallah
mobesebesir Alparslanmoms_ yumurta yoğurt kefir et peynir taze mevsim sebzeleri meyveleri. Kış aylarında balık.