Mugurs Kızlar malum kış başladı oğlumu kendı odasına alacagım ama cok uzerıni acıyor uyku tulumu arıyorum gunlerdır karar veremedım 🤦🏻♀️ Sizce kolsuz torba uyku tulumlarımı daha iyi yoksa tamamen giyilen tulumlarmı? Tecrübeli anneler deneyımlerını yazabılırmı? Birde önerdiğiniz marka varmı?
Eminef Mugurs canım biz waıkıkıden aldık çokta memnunuz normalde oğlum çok terleyen bi bebek ama hiç terletmiyoda sıcacıkta tutuyo
Mugurs Eminef bende baktım onlara siz hangısınden aldınız 1.7 patıkli var bırde 2.7 kalın patıksız var? Kalın olan elyaflı olduğu için terletiyor dıyolar doğrumu?
Eminef Findiklarim9227 https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Uyku-Tulumu/3668371/644585?colorType=en-US&utm_source=google&utm_medium=shopping&gclid=Cj0KCQiA2vjuBRCqARIsAJL5a-KdTYxhxL2-px5-zE4FS98qtH6DMxURBxKVVYWhbN86xgnBCQ4G9yUaAiNZEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Eminef Findiklarim9227 resim atmayı bilmiyorum ama internetteki sitesinden bulup linki kopyaladım size tam olarak bu renk ve desende 1,7 togluk canım
Eminef Mugurs bizdeki 1,7 toglık canım o yüzden çok ideal diğeri çok fazla kalın oğluö 15 aylık ilk üç aylık döneminde 2 ,7 tog olanını almıştık ama onu hiç kullanamadık o terletiyodu . Ama şuankinden çok memnunuz