Kelle0109pdk aysecikm bende burada beklim aslında cezarette diye bir hapa başladım 3. Günüm ama yine de beklim haplar da bahalı ya🥺 şu kocamı anlayamıyorum yani prezervatifle korunsak ne olacak sanki sırf bu yüzden cinsellik ten soğudum
Pasamm14 aysecikm prezervatif ile üç sene korunduk bir hamilelik gecirdim kurtaj oldum bir senedir yine aynı şekilde korunuyoruz çok şükür bir sıkıntı yasamadik
ozlem2622 aysecikm rahim ağzımda yara çıktı diye siprali çıkardım, 3 aydır korunmuyorum ama takvim uygulamasını kullanıyorum baya işe yarıyor..haftaya yara dondurulucak sonrasında da ikinciyi istiyorum hayırlısı bakalım
aysecikm Kelle0109pdk ya bizde hep öyle korunuyoduk ama doğumdan sonra prezervatif benim canımı çok acitmaya başladı o yüzden başka bı yöntem denemek istiyorum
Cennetagaci Kelle0109pdk hapların bir kutuyu bitirdikten sonra etkisini gösterdiğini biliyorum. Siz 1 ay dolmadan riske atmayın derim.
Kelle0109pdk aysecikm canım başka yöntem hap olur ya da geri çekilme ya da spiral bunlardan başka korunma yok bildiğim kadarıyla keşke erkeklere spiral takılsa 😅😅😅hareketli olan spermleri zayıflatan bir hap olsa sjsjsjjsj
aysecikm Kelle0109pdk hapların yan etkisi çok diyolar spirali de ben istemiyorum üç altı aylık iğneler varmış onlari düşünüyorum ama çevremde de hiç yaptıran yok memnunmu insanlar bundan bilmiyorum
aysecikm Kelle0109pdk aslında erkekler içinde tüp bağlama gibi bişey varmış ama eşim hayatta yaptırmaz 😁
Defnehum-1 aysecikm ablam yaptırdı canım çok kötüydü bir ay yataktan çıkamadı kalçasında çöküntü sonra da iltihap deri dökülmesi olsu iğnenin çok yan etkisi var oda okumasan kağıdı imzalayıp iğne vurdu hala da alçısını çekiyor kemik ağrılarının ve kalçasında iz kaldı iğne vurulan yer
Mercosey aysecikm iğneler yumurta atılımını engelliyor diye biliyorum yani 3 ay regl olmuyorsun. Sıkıntı yaratmazsa bu durum düşünebilirsiniz ama
oykuburak aysecikm o iğneler için kan veriyorsun hormon testi yapıyorlar vücudun kabul ederse daha doğrusu uygunsan ugne oluyorsun
aysecikm ArvenMom aa nasıl bişey o ya biraz bilgi verir misiniz belki benim eşimde ikna olurda yaptırır
ArvenMom aysecikm sperm kanallarını bağlıyorlar Her erkeğin yaptıracağı birşey değil çünkü dönüşü yok çocuk sahibi olamaz eşim tek çocuk bu konuda çok rahat net bir şekilde 2 çocuk istemediğini söyledi bende kabul ettim yaptırdı
ozlem2622 aysecikm evet.. Yumurtlama dan 3 gün önce ve üç gün sonra ilişkiyi bırakıyoruz eşim çok anlayışlı sağolsun itiraz etmiyor
aysecikm ArvenMom ay bu yöntemin geri dönüşü olmaması çok saçma yani keşke istediğinde eski haline donebilse bunu yaptıranlar kedileri kısırlaştırmak gibi bı yöntem sonuçta yaş ilerledikçe insanın fikirleri değişiyor