Sema4444 Kızlar ya bebeğiniz ilk ne zaman anne ya da baba dedi? Benimki 7 aylık hala ona yakın sesler cıkaramıyor
Nrcnergn Sema4444 6 ay 25 günlüğüz. 5,5 aylıkken mızmızlanma esnasında uzatarak anne diyordu şimdi daha net diyor arada da babababa diyor ama gün içinde en fazla 1-2 kere. Erken diye düşünüyorum ben sende telaş yapmamalısın her çocuk bir olmuyor🌸
benimbebegim Sema4444 ba ba de de diye babıldıyordu sürekli 10 aylıkken bir den bilinçli şekilde anne demeye başladı :)
Opecert 4 ay 2 günlüğüz 3 gün önce anne dedi net büyük insan gibi anne değil tabiki ama baya anlaşılırdı 😂😂bizimki bilincli değildir tabiki de
beyzaoz minikmelekkk benimki de o zamandan beri mızırdanırken falan anne diyor gibi ama bilinçli değildir diye düşünüyorum tesadüfen anne sesi çıkarıyor bence 😅
Oburiks Sema4444 çıkar birazdan 2 aylık dedi diyenler 😂 biz 11 aylığız halen yok , bildiğimiz kelimeler gel, hadi , baba
Ess92 Sema4444 14,5 aylık 1 ay falan oluyor demeye başlayalı 1 yaş civarında da annenene diye ağzında bir şeyler geveliyordu sürekli. 1 aydır bilinçli anne diyor peşimde dolaşıyor şapşik 😍
Linabuse1002 Sema4444 7 aylık kızım benımde o tarz daha sesler cıkarmıyor 🤣normal bence bır sorun olsa doktorun soyler ben sıyledıgımde cok erken dıyor
Guneselif22 7 aylıkken ilk kez anne dedi. Şimdi 11 aylık bazen bilinçli diyormuş gibi geliyor örneğini sabahları uyanınca anne anne meme meme diye bağırıyor ama bilemiyorum belki de bilinçsiz.😅 memeyi net bilinçli söylüyor ama
Guneselif22 Yapıyorsunuz belki ama ben çok konuşuyorum. Kitap okuyorum bebeğime. Bence o yüzden çok fazla ses çıkarıyor bir şeyler söylüyor.
Bebekcino Sema4444 ben bu forum da 5 aylık cocukların la ilahe illallah dediğini okudum birazdan gelir 1 aylıken anne baba diyenler 😀😀 benimkide 7 aylık anca dededede dadadada diyo 😀