berosunannesi 10 aylık bebeğimin daha hiç dişi yok ya endişelenmeli miyim bu neyle alakalı olabilir bir sey eksikliği falan mı ne yapmam lazım aynı ayda olup daha bebeğinin dişi çıkmayan var mı
Merissa berosunannesi endişelenmenize gerek yok benim kızımın 11 aylıkken 4 tane birden çıkardı toplu çıkarıcak sizinkide demekki 1 yaşına kadar en az doktorumuzun demesi 4 diş brkliyorlar
BegumEda berosunannesi 1 yasa kadar normal diye biliyorum ama doktora soyleyip bi vitamin mineral testi baktirabilirsiniz. Kalsiyum acisindan zengin besleniyorsa sikinti yoktur diye dusunuyorum. Bir de anne baba ne zaman dis cikardiysa hemen hemen ayni donemde cikar diye okumustum.
Umutveannesi berosunannesi diş genetik oluyormuş. Anne ya da baba dişi geç çıkardıysa bebeğinde geç çıkarması normal. 10 ay geç bir sürede değil. Oğlum ilk dişini 12,5 aylıkken çıkardı. Peş peşe çıkarıyor şu an 17 aylık 10dan fazla dişi var
bisenakillisinzaten berosunannesi benim kızım yaşında çıkardı ilk dişini. Anneme sormuştum bende 1 yaşındayken çıkarmıştım ilkini. 15. Aya kadar normal diye biliyorum
berosunannesi Merissa anladım bizim de 1 yaşa 2 ay kaldı işte ama damakta kabarıklık falan belirti de yok yani 4 dis birden cıkarır mı acaba olur mu acaba bizde de öyle
berosunannesi bisenakillisinzaten evet genetik diyorlar ama annem ben ne zaman ilk dişimi çıkarmışım bilmiyor 🤷🏻♀️ neyse anormal bi durum olmasın da önemli değil yoksa
egelsenkonuss berosunannesi diş genetik endişe edilecek durum değil kızım 1 yaşında girdiğinde 3nhafta içinde 6 tane cikardi
Cennetinsusu berosunannesi Kızımın dişi 14 ay 22 günlükken çıkmıştı. Sonra çok hızlı bir şekilde devamı gelmişti. 18 aya kadar normal. Birazda genetik oluyor. Siizn ve eşinizin ne zaman diş çıkardığına bağlı.
Merissa berosunannesi genelde geç çıkaran bebekler toplu çıkarıyor bizim öyle olmuştu iki alttan iki üsten çıkmıştı
printhelloworld berosunannesi benim kızım da 10 aylık hiç diş çıkarmadı bir ara ateşi yükseldi huysuzluk hat safhadaydı diş sandık ama değilmiş ben ve eşim de yaşımıza doğru diş çıkarmışız o yüzden genetik diye düşünüyorum doktorumuz da aynı anda 4 tane dişi gelecek gibi görünüyor demişti bakalım nasıl olacak