Merve6235 Merhaba güzel anneler kızım 20 aylık check-up yaptırmak istiyoruz acaba bu aylarda check-up yaptıran varmı bilgi verebilir mi?
Deletedmom_106 Merve6235 yani tercihtir tabi . Ben kalbe götürüyorum küçükken delik olduğu için. Boy kilo kan tahlilleri vs yapıldı .. doktora bende demiştim bir yaş kontrolünde. Biz zaten sorun görsek ayrıca yönlendiriyoruz demişti
Merve6235 Uykusuzhergeceeee şöyle diyeyim aslında ben istemiyorum doktorumuzdan memnunum ama eşim biraz takıntılı🫣 bebeğimiz erken doğdu prametüre bir bebek ama 3 ay önce kan tahlili yapıldığında herşeyi normal çıktı ama dişleri çıkmıyorum 20 aylık 5 dişi var çok geç çıkartıyor doktorumuz normal olduğunu söyledi ama eşimin içi rahat olması için yaptıracağız
Merve6235 Deletedmom_106 eşim acayip ilgili ve düşkün baba bizim doktorumuz da aynı şeyi söyledi ama söz geçiremiyorum
Uykusuzhergeceeee Merve6235 Yani isterseniz başka doktora da gösterin onlarda aynı şeyi söylerse rahatlar belki. Çok ufak daha check-up için ☹️
Deletedmom_106 Merve6235 yaptırın o zaman ama çocukta ister istemez yıpranacak öyle ikna etmeye çalışın
Ozgekaraoglu Erken dogan bebeklerde bu dis sorunu hep var galiba , benimde oglum 14 aylik olacak hala 5 disi var , diger dişler hala yok ortada 🤷🏻♀️
Merve6235 Ozgekaraoglu bekliyorum biran önce çıkarsa diye çünkü bütün damaklar şiş ağrı vuruyor hiç uyuyamıyoruz
Merve6235 Uykusuzhergeceeee sormayın kesinlikle ufak 3 doktor gezdik biraz daha erteleyelim diye ikna etmeye çalışıyorum