929119 Kızlar sizide sağlık ocagindan arayıp bilgilendirdilermi 9 11 ay arası aşı yapılıcakmış kızamık salgını varmış varmıdır bir bilginiz
balarisi_2019 929119 bugün Hemsire söyledi. Suriyeli çocuklar genellikle asısızmıs. Malesefki çocuklardan dolayı kızamık vakası çok artmış
Kumrununtanesi Biz yaptırdık canım.. Dikkatli olun 3 gün boyunca ateş olma ihtimali varmış,benekler çıkabilirmiş vücudunda hemşiremiz korkmayın dedi. Hepinize sağlık diliyorum ❤️
hulyaakin 929119 bugün sağlık ocaģındaki hemşiremizle görüştüm henüz bize gelen oyle bir bilgi yok dedi belki bölgesel bişeydir bilemedim şimdi... (Beylikdüzündeyim ben)
hulyaakin 929119 tekrar aradı hemşiremiz saģlık bakanliğından sadece kızamık aşısı için yazı gitmiş 9.ayda kızamık aşınız var dediler Bizim aşı takvimi nöbetlerden dolayı askıya alındı gecikmeli gidiyordu bakalım doktorumuz hangi araya sokuşturacak oğlumun aşısını🤔
929119 hulyaakin Biz bugün olduk canım 10 aylık bebegim ates bekliyoruz takip edin dediler inş olmaz 🙏
zynphi 929119 aşıyı yaptırdıktan sonra 1 yaşında aşı olmayacak mı beni de aradılar orayı anlayamadım?
hulyaakin zynphi hemşiremizin dediğine göre karma değil bu aşı tek doz ve kızamık için sadece. 1 yaş aşısından farklı ara doz gibi bir şey anladiğım kadarıyla