kader03 Dün öğlen sonu doğum yaptım bebeğim sürekli emiyor ama uyumuyor memeyi bırakınca hemen ağlıyor dün hiç uyumadım mama da veriyorum oda fayda etmedi yardım edin bana lütfen
a-bukemm kader03 hiç uyumadım Hahah çok tatlısın 😁😁🥰🥰 Allah yardımcın olsun çiçeğim. İnan bana 12 aydır uyumuyorum 😁
Ayfa1608 kader03 doymadığı için değil kendini güvende hissetmek için memede sürekli. Her bebek öyle yapıyor daha dün doğmuş minicik kuzum. Hep memende kalmak ister memeyle uyumak ister çekince uyanır. Zamanla düzene girecek merak etme. Hayırlı olsun bu arada 🥲
Ayfa1608 kader03 bizde öyleydik 3.ayda bıraktı memeyi mamayla gidiyoruz😅😅 avent emzik deneyeblirsin anne göğsüne en yakın emzik belki rahatlarsın biraz
kader03 Ayfa1608 yok canım ya şükür sakiniz bugün biraz daha emzik biberon kullanmıyorum henüz kullanmayı da düşünmüyorum mamayı şırıngayla veriyorum sakinleşsin diye
kader03 Anonim41 aynı fikirdeyim mümkün olduğunca kullanmak istemiyorum emzik biberon mamada şırıngayla veriyorum göğsümle bir
Feyzarda kader03 gazi vardır. Benim bebegimde gazi olunca yemek isterdi sakinleşmek için ama daha çok ağlardı ikinirdi
Gulkrgl kader03 bebekler memede kendini güvende hissediyormus bir de gaz sancısı ne kadar çıkarsanız da illa ki oluyor. Gaz sancısı oldukca emip rahatlamak istiyor daha çok emdikçe de gaz sancısı oluyor kısır bir döngüye giriyor bu süreç baya zor ve yorucu ama geçecek