sudeorkeli Oğlum 7 ay 1 günlük ve geceleri çok sık uyanmaya başladı. Atak dönemi mi? Yoksa sütüm mü yetmiyor. Bu durumu yaşayan var mı🥺 Yatmadan önce şeftalı ve yoğurt veriyorum. Sabah kahvaltısın da yumurta ve pekmez ara öğünlerde oluyor 🥺
Flzoztrk sudeorkeli 7 ay 15 günlük gece 10 kere falan kalkıyor maalesef diş çıkarıyoruz ona yoruyorum artık 🤷🏼♀️
Tansukiz sudeorkeli benimki de öyle diş döneminden sanırım iki dişi de patladı bir de ishal bu aralar gece olsun istemiyorum artık 🥹
Lenali 7 ay 12 gün ve bir suredir bizde öyleyiz . Diş geliyor diye düşünüyorum alt çkmıştı bu seferde üstler geliyor olabilir. gece 10 dk da bir uyandığı bile oluyor:/
Htcgkc 7 ay 10 günlük gece her saat başı uyanıyor bence diş çıkarma döneminden kaynaklanıyor çünkü bazen canı acıyor gibi ağlayarak uyanıyor
Rkye16 7 ay 18 gün bizdede durum aynı sabaha kadar kesintisiz uyursa şok oluyorum diş hiç çok ama baya beyaz kabardı ne zman çıkar bilmiyorum artık
Ecenurr Kızlar konuyla alakasız ama benim bebeğimde 7 aylık bizde çok sık uyanıyoruz onun harici ek gıda yediremiyorum ne yaptıysam yemiyor sadece muzu çok seviyor ve muzlu şeyler yemek istiyor nasıl bir yol izliyorsunuz bu ayda kaç öğün veriyorsunuz