birkucukdunyabu Merhaba hanımlar nasılsınız ben iyi değilim ya 25 gün oldu doğum yapalı ama agrilarim çok fazla asla yurüyemiyorum ayakta duramıyorum dikişlerim çok ağrıyor sızlıyor çok afedersiniz lavaboda oturamiyorum biraz bile ikinamiyorum içim dışıma çıkacak gibi ağrı oluyor acile gittim bir sorun yok dedi iyileşiyor dedi dikişler rahimde toparlanmaya baslamış dedi bebeğim çok agliyor beş dakikada bir uyanıyor ben de dinlenemiyorum sürekli oturur vaziyetteyim biraz uzaninca hafifliyor gece emzirmeye uyanırken sırtım terli emziriyordum üşütmüş olabilirim çorap giymeyi falan unutuyordum ayaklardan soğuk almış olabilirim ne yapmam lazım ilk doğumum tecrübesizim var mı öneriniz nasıl geçer ya da geçecek mi artk rahat yürümek istiyorum 😓
Muallaaa birkucukdunyabu terli olur olmaz hemen üstünüz değişin . Kemikleriniz rahatsız olur tabi ağrılarınız olur Bebek bile.hisseser daha çok dikkat edin
bd94 birkucukdunyabu benzer durumları yaşıyorum, şuanda bir de akıntjm başladı kötü kokulu, içimde sanki bakı ve ödem var, ayakta durmakta zorlanıyorum, oturup kalkınca da çok zor oluyor, geçici bir durum mu, enfeksyon mu kaptım bilmiyorum
birkucukdunyabu Muallaaa annem yanımda 25 gündür yemek yapıyor evle ilgileniyor bebeklede ilgileniyor bazen ama yinede bu haldeyim bir ay dolunca gidecek 😓
Muallaaa Oy çok zor . Aynı süreçlerden geçtim belliki sizde pek dikkat etmeyip üşütmüşsunuz anneniz gidene kadar bol bol dinlenin bari inşallah hemen ağrılarınız hafifler. Rabb’im yarmdicniz olsn