erogluedanur9 Kızım 2 yaşında göbek kızarıklığı ve akıntısı var bebekken de göbeği sıkıntılıydı başına gelen var mı 🥺
Prensesannesi38 erogluedanur9 göbekten akıntı enfeksiyondur temizliğine dikkat edilmeli duştan sonra kuru bırakılmalıdır yinede doktor görsün tabiki iltihap falan olur büyür sıkıntılı
erogluedanur9 Cennetinsusu doktora gideceğiz pazartesi rabdevu aldım k vitamini iğnesi plunca göbeği düşmüştü sonradan baya sulanmıştı doktor 3 krem verdi karıştırıp sürdük düzeldi şimdi 2 yaşında göneği akıyo 🤦🏻♀️
Cennetinsusu erogluedanur9 Benim bebeğiminde göbeği düştükten sonra yakılması gerekiyor dediler kıyafetlerine felan hep akıntı geliyordu çocuk cerrahına götürdüm göbeğini yaktılar. Böyle bir işlem gördü mü diye merak etmiştim ondan sordum aslında
erogluedanur9 Prensesannesi38 şöyle bişey de var yeni doğan döneminde evet ama 2 yaşında artık kızım yani normalde kapanmış olması gerek kapanmadıysa da şimdiye kadar neden olmadı bu akıntı onu anlamadım
erogluedanur9 Cennetinsusu çocuk doktoru yaktırmamıştı o dönemde bize şimdi de bi gidelim gerek görürse getiririm çocuk cerrahına artık bakalım