ilkaaa 38 günlük lohusayım iki gündür sezeryan dikişinin olduğu yerde şişlik ve ağrı var geçmedi neden olur tecrübesi olan varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Merve_bolat ilkaaa benim hiç öyle olmadı da enfeksiyon kapmış olabilirsiniz belki doktorunuza danışın derim
Azra41 ilkaaa 40 iniz cikinca kontrole çağırıyor doktor gittiginizd mutlaka sorun. Ağır kaldırdınız mi hiç ?
Sumeyye_topal ilkaaa ödem olmuş olabilir benimde öyle oluyordu ödem olduğu zaman dikişim baştan sonra şişiyordu böyle sert oluyordu yeşil çay tutkkettım geçiyordu ama şüphe kalmasın diye doktorunuza sorun ben doktoruma sormustum o şekilde bilgi aldım
ilkaaa Merve_bolat hafta içi gidicem mutlaka ama hiç akıntı iltihap benzeri bişey yok sadece çok acıyo dokunamıyorum en azından sakinleştirecek kısa süreli bişey söyleyen olursa diye danışmak istedim. Yine de teşekkür ederim. 😇
Merve_bolat ilkaaa en kötü parol içebilirsiniz ağrıyı kessin diye lrem var mıdır bilemiyorum sürmek doğru olur mu onuda bilmiyorum başıma gelmediği için pek bir şey diyemiyorum açıkcası
benimoglumukurtarinesraa Yorulduysan ayakta çok kaldiysan olabilir..hatta ben bebegim çok fazla memede kalıyor,çok oturur pozisyonda kaliyordum o yüzden aciyordu. Akar kokar yoksa korkma. Fırsat buldukça bebeği birine ver ve dinlennn
ilkaaa benimoglumukurtarinesraa çok teşekkür ederim rutin günlük ev işleri ama tabi yoruluyorum ister istemez bebeğimde çok hareketli ve huysuz kendime hiç vaktim kalmıyo bende yorgunluğa bağlamıştım.
ilkaaa Azra41 evet sorucam mutlaka asla ihmal etmem. Çook ağır bişey kaldırmadım ama tabi illa gün içinde kaldırdığım şeyler oluyo çamaşır sepeti sandalye vs gibi
benimoglumukurtarinesraa Bence çok çok normal yani kolay bişey değil asla 3.5 aylık olduk ben hala yoruldugumda aciyor sızlıyor uykusuz kalayım aynı şekilde ağrı sızı oluyo