Kucukprensss Bebegim 10 ay 19 gün 3 gündür ishal vardı ilaç kullanıyorum ama poposu pişik oldu çok ağlıyor canı çok yanıyor ne iyi gelir ne yapabilirim tavsiyeniz varmı
SevimliHayaletCasper Kucukprensss eğer kötü durumdaysa kortizonlu krem kullanmadan geçmiyor maalesef. İsterseniz doktora danışın benim oğlumun çok kötü durumdaydi sadece 2 gece minicik travazol sürdüm mucize gibi bi krem sabaha yok olmuştu.
1oglananasi6 Kucukprensss önceden mustela alıyordum ama büyüdükçe fayda ermedi bepantol çok iyi tavsiye ederim birde olmazsa olmazım kantaron yağı her alt değişim de sürüyorum yatıştırıyor pisigi
1oglananasi6 Kucukprensss sarı kantaron yağı trendyolda arifoglununki güzeldi o bitince ama ev yapımı kantaron aldım o daha etkili yaralara falan iyi geliyor
Tugboooz Kucukprensss sudocrem Arkokrem sarı kantaron yağı mustela hepsini denedim.Sadece travazol geçirdi
Kucukprensss Tugboooz hep sudocrem sürdüm Bu zamana kadar hiç pişik olmamışdı 3 gündür hasta ishal kusma ates derken ishal cocugun poposunu pişik etti doktora yada eczaneye sorup alcam kremi
Hatice3815 Kucukprensss ben çok kremler denedim hiç birinde fayda görmedim bir akrabamın önerisi ile ada çayını kaynatıp suyu soğuyunca her bezini alınca pamuğa batırıp silmiştim bir gecede fayda etmişti