nidan34 İyi akşamlar arkadaşlar çocuk genetik hastalıklarına daha önce istanbul avrupa yakasında gitmiş olan var mı ? randevu bulamıyorum sadece Anadolu yakasında bu bölüm görünüyor bilen varsa yardımcı olabilir misiniz ?
AgentMom nidan34 normal genetiği dene bazı bölümlerde çocuk doktoru yönlendirme yapmayınca sistem açmıyormuş
Cennetinsusu nidan34 Tıbbi genetik Zeynep kamilde bakılıyor. Oğlumda birşeyden dolayı genetiğine baktırmıştık.
nidan34 AgentMom teşekkür ederim çocuk doktoru yönlendirme yaptı normal genetik yani tıbbı genetik diye geçiyor bebek çocuk bakıyor mu onu bilmiyorum hani randevuyu alıpta yanlış almışsınız derler diye de düşünüyorum
Hilal9 Tıbbı genetik bebek çocuk bakıyor ben zeynep kamilde oğluma test yaptırdım otizmli diye genetik bakıldı bakıyolar yani
nidan34 AgentMom daha önce gittiniz mi o bölüme tıbbı genetik birde çocuk genetik iki ayrı bölüm o yüzden endişe ettim
AgentMom nidan34 ben özele gittim arkadaşım gitmişti ama çocuklara ayrı mi bakılıyor inanın bilmiyorum. Ama şansınızı deneyin. İstenilen testler varsa orada doktor bunu istedi dediğinizde direk testleri yapıyorlar.