Edanury Kış yaklaştığına göre o malum soru😂 Uyurken çoraplımı uyutuyorsunuz çorapsızmı ? Çoraplıysa neden çoraplı ? Çorapsızsa neden çorapsız ? Ben çoraplı uyutuyorum çünkü çok üstünü açıyo çok üşüyor 20 aylık 🥳
Gamzelibulut Edanury ben çorap giydirmeyi düşünmüyorum kan dolaşımı sağlığı için uyku tulumu giydirip uyutmaya düşünüyorum 8 aylık 2 veya 3 yaş uyku tulumu alırım biraz büyük olur hem
bengulsah Edanury çorapsız oda sabit ısıda çünkü bebekler elden ve ayaktan üşümez genelde soğuk olur kan dolaşımından dolayı. Üşüdüğü sırt ve göğüs ten bakılır bakıyorum sıcak o yüzden corapsız oda da yatmadan havalanır yarım saat sonra 22-23 derece de sabit kalır
Temmuz1 Edanury ne corabi daha klima açık uyuyoruz tüm yaz da öyle uyuduk.24 e sabitliyorum en düşük fan ayarında üstümüze gelmeyecek şekilde… üzerinde de sadece kısa pijamaları oluyor şortlu falan… uyurken sadece üzerini ortuyorum.kisin da çorapla yatirmam kendim de rahat edemem çorapla.
Temmuz1 Üşümekten çok terleyince hasta oluyorlar kendim nasıl rahat ediyorsam onu da öyle giydiriyorum. Kat kat yün şeyler falan hiç giydirmedim 27 aya yaklaştı.
Azra41 Edanury çorapsız uyutuyorum . Bebekliginden beri kan dolasimini engelliyor . Kızımda sevmiyor zaten hemen cekistiriyor çorapsız daha güzel uyuyor 10 buçuk aylıgiz biz