Snp57asel Yaa kızlar bi tek benim mi böyle 1.5 aylik bi kızım var ve gündüzleri hiç uyumaz akşamları da zor uyur neden böyle acaba karnı tok oluncads aynı altı temiz oluncada aynı oda ısısı gayet iyi ne çok soğuk ne çok sıcak köyde yaşıyorump
Pol34 Snp57asel normal benimki de öyleydi. Normalde uyuyacak sanıyordum öyle değilmiş bazı bebekler daha uysal oluyor bazısı da aha bizimki gibi
Snp57asel Azraada58 8 9 gibi kalkar yatırdığım zaman viyaklamaya başlıyor dokunmuyorum baya bi zaman en sonunda da ağlıyor soyle bi şey var ama annemgilde kaldığım zamanda o merkez de yaşıyor orda doya doya uyur
Snp57asel Pinpony daha çok küçük uyuması gerekiyo diye düşünüyorum sonuçta uyuya uyuya büyüyecek de niye böyle anlamadim
Pol34 Snp57asel 28 🤣 aha uyuttum az önce yine uyandı şimdi çene gücüyle ikna etmeye çalışıyorum bi yandan da sallıyorum
Pinpony Snp57asel valla benim bebeğim 6 ay falan uyumadı ama büyüdü gelişti yani problem yok doktoru diyordu ki zamane bebekleri böyle her gelen böyle diyor hatta onun da bebeği vardı 8 aydır uyumuyoruz diyordu.
Pol34 Snp57asel aynen artık ufak bir çocuk kıvamında ama o aylarda öyleydi. 4 aydan sonra gaz olayları bitince biraz daha uykular düzelmeye başladı