Aslananne1 Asaf34 16 aylık olacak hala yürümüyor emekliyor sıralıyor her yere tirmanir tutunur ama elini bırakınca oturuyor😒
starwomen Asaf34 11.5 aylıkken yürümüştü. Her bebek farklı tabi. Doktorlar 18. Aya kadar normal diyorlar
1oglananasi6 Asaf34 yaşında yürüdü her çocuğun gelişimi farklıdır kiyaslanmamali bi arkadaşımın oğlu 17 aylıkken yürüdü
CaglaMenessa Asaf34 tam 13. Ayında yürümeye başladı önceden 2 3 adım atıp bırakıyordu biz de yürümeyecek galiba daha diyorduk cesaret geldi başladı yürümeye emeklemeyi bıraktı
Seymaslannumt Asaf34 15 aylıkken çok normal birden yürüdü kedinin peşine takılıp tam doğum günümden bir gün önceydi 🥹🥹🥹
Ezgikd Benim bebeğim 10 aylık yürümeye başladı fakat babası 18 aylıkken ben ise 11 aylıkken yürümüşüm her çocuk her konuda kendine özeldir 18 aya kadar normal karşılanan bir durum olarak biliyorum
Melson21 Kardesimin 9 aylikken kostugunu hatirliyorum resmen 😂 ama benim kiz 1 yasina giricek daha 2 haftadir yeni yeni emeklemeye basladi yurumeye vardir daha diye dusunuyorum