sehpayacarpanserceparmak_ aglama noktasindayim 3gun once doktordaydik ne dis var ne baska bisey bu ne j istahsizlik ya tukendim artik bi mama icerene kadar 40takla atiyorum surekli huzursuzluk cikariyor biliyorum acliktan ama artik dayancak gucum kalmadi
sehpayacarpanserceparmak_ AliDemirinAnnesii NoOne alerji mamasi 3ayliktan beri ayni mamayi iciyoruz normalde icerdi🤷♀️
sehpayacarpanserceparmak_ NoOne evet yeni basladik yogurtla ama ondan oncede boyle istahsizdi,ay suan sinirim cok bozuk aglayarak yaziyorum
Mervetnl sehpayacarpanserceparmak_ aynı sorunu geçem hafta yaşadık artık o kadar çaresiz kaldım ki sulukta içirdim 4 gün sürdü geçti sonra
Yamanbali sehpayacarpanserceparmak_ mamayı değiştirin bizde de oldu düzeldi aptamil deneyebilirsiniz genelde bebekler seviyor aptamili
Aslanmom__ Kuzum sakin ol bebeklerimiz ayna gibi bizim gerginliğimiz onlara geçiyor hemen içini ferah tut Allah yardımcın olsun 🥰
sehpayacarpanserceparmak_ Aslanmom__ ay o kadar kotuyum ki bide guya tatile ciktik burnumdan geliyor hicbiseyden zevk alamiyorum o yemeyince bende hicbisey yemek istemiyorum
ipekkkli sehpayacarpanserceparmak_ benim bebeğimde 3 aylık ama aynı sorunu yaşıyoruz içirene kadar kan ter içinde kalıyorum.diliyle ittiyor öğürüyor. Ama şimdi atıyorum 60 içti biberonda 60 kaldı. Gaz çıkartıyorum. Evde bi tur attırıyorum. 15 20 dk sonra tekrar deniyorum vermeyi. Bide öyle deneyin bakalım
sehpayacarpanserceparmak_ ipekkkli denedim mesela 60iciyor oyun filan oynatiyorum sonra asla icmiyor taa 5 6saat geciyor oyle iciyor
ipekkkli sehpayacarpanserceparmak_ benimkinde öyleydi 2. Biberonu asla kabul etmiyor ilkte içti içti yoksa öteki türlü içtiğiyle kalıyordu. Belki canı istemiyordur bilmiyorum ki niye böyleler bende çok takıyordum ama artık takmıyorum ya
Mervetnl sehpayacarpanserceparmak_ evet fark etmedi ve içti ama anlayınca onu da ittirdi bende sık sık teklif ettim. Pekmez falan koyuyor musunuz?