Merhaba annelerim. Oğlumda uzun süredir takip ettiğim iki konu var. Bu ayki kontrolümüzde doktorumuzla görüşeceğiz ancak sizlere de danışmak istedim. Oğlum bugün 9 aylik oldu inşallah. Yaklaşık 2 aydır her ek gıda alışında veya meme emerken yani beslenme sırasında gözlerini kaşiyor. Ek gıda alırken dedim yani elini yüzüne sürüyor o kaşindiriyor dedim yok. Emerken hani genelde uyurken emer o zaman uykusu var dedim ama bu durum çok sıklaştı. Birkaç gündür takip ediyorum uykusunda da gözlerini kaşımak için uyanıyor. Belki gece de sık sık uyanmasının sebebi bu diye düşünmeye başladım. Bir de geceleri sürekli uyanıyor ve gözleri kapalı şekilde ağlıyor. Böyle öksürüyor gibi ses çıkarıyor. Gün içinde ama asla böyle bir durum yok. Doktora götürdüm boğazı mi ağrıyor bir yeri mi diye herhangi bir şeyi yok ama malesef böyle bir ses çıkarıyor. Bazen kulaklarını çekiyor ama bunun sebebi olarak diş olduğunu söyledi doktorumuz. Başına gelen ya da bir bilgisi olan varsa yazarsanız çok sevinirim. 😍🥰🥰 Şimdiden çok teşekkür ederim.