Heraninannesi Kızlar hamile kalmadan regl olduğumda hastanelik oluyordum sancidan şimdi doğum yaptım regl oldum gram sanci ağrı yok neden acaba
Duru2018 Heraninannesi ya bende merak ediyorum adetim yeni bitti normalde ilk iki gün sancıdan kıvranırdım şimdi ağrı sancı yok neden acaba
Feri Heraninannesi Ben kızken doktora gittim bunun için doktor bana evlenince geçer demişti ama dediğiniz gibi doğumdan sonra geçti sanırım vücut yenileniyor yeni bir düzene giriyor rahim de kendini yeniliyor ondan olsa gerek.
AliyeAsel Heraninannesi canım eskilerin hep dediği gibi doğum yapınca geciyor Allaha şükür bende öyle oldum ama çok mutlu oldum o sancılarım olsa değil bebeğe bakmak yataktan kalkamazdım ☺️
Azraninnnannnesi Heraninannesi bende sezaryen ile doğum yaptım mutlu oldum suan adet ağrılarınızın geçmesine bana da Umut oldu benimde cok sancılı geçiyordu inşallah geçer
Beyzanur25 Heraninannesi aynen bende yataktan çıkamıyodum sezeryan ile doğum yaptım gram sancı olmadı bndede hormanlarımız deiştiği için. Anneliğin bir güzel duygusu daha bence 😊😅😅😊
Muhammedikra Heraninannesi ya bi keresinde duymuştum doğum yaptıktan sonra pek adet sancısı olmazmış belki o yuzden
qulsah HazalKeles usernamesu memede uyuyo ama gaz cikarayim derken uyaniyor.. gaz cikarmak olmasa koydugum yerde uyur.. ama gazi cikarana kadar uyaniyor, sonra sallamak zorunda kalıyorum