baharnevaa Bebeğim 1,5 aylık sürekli emmek istiyor gaz oluşuyor kusuyor, emzik tutturamıyorum var mıdır önereceğiniz bi yöntem ya da kesin tutar dediğiniz bi marka :(
eymenin_annesi34 baharnevaa biz avent kullanıyoruz çok memnunuz deneyin isterseniz Allah bağışlasın bu arada 🤗
senem98 baharnevaa canın benimki de hiç tutmuyodu başta webaby tuttu sonra ona alıştı bir ay sonra da avent tuttu
Busbus03 baharnevaa avent asla tutmadı malesef bakkal memesi tuttu wee baby damaklı aldım sonra onu da tuttu ama almayan bir bebekse zaten çok istekli emmez ve uzun süre emmez bizimki öyle şuan elinde tutuyor sadece artık 14 aylık
Minikobaby baharnevaa merhabalar tam olarak 12 cesit emzik aldim bebegime en anne ucuna benzeyen emzigi dahil almadi istemedi ogurdu, sizin bebeginiz oguruyor mu yoksa agzinda mi tutamiyor ona gore marka onerebilirim
baharnevaa Valla böyle kafayı yemek üzereyim çok zor kaç marka denedim tutmuyor reçele bala batırıp verin diyorlar ona da cesaret edemiyorum :(
Tucesahnnnn Philips avent ultra Air deneyebilirsin benim bebeğimde 4 ay boyunca tutmadı denemediğim marka model kalmamıştı ama aventi tuttu çok da seviyor zaten bebeklerin %98 i tutuyormuş öyle okumuştum
Smagrnmz Minikobaby benim bebeğim ağzına alıyor ama ememiyor ısırıp atıyor . Hangi marka önerirsiniz 3 aylık oğlum
baharnevaa Minikobaby öğürüyor midesini bulandırıyor tutmak istemiyor tutamasından kaynaklı değil bence :(
kuem baharnevaa benimkide aynı şekilde midesi bulanıyomuş gibi çıkarıyo hemen. almadığım emzik kalmadı, en son biri Philips aventi kabul etmediyse hiçbirini kabul etmez dedi. Ama ben ısrarla deniyorum😃