sinemaknc Oğlum 4 gün önce sünnet pipisi beze yapışmasın diye karton bardak kesip kapatıyoruz kucaklarken oda rahatsız etmeye başladı bebeğimi bugün kabuk atmış pipisi bardağı kapatmasam yapışır mı yada arı zeytinyağı döksem bezine
Kuzeynepp sinemaknc biz hic karton bardak kullanamadk bir numara büyük bez alip koyduk yapışmıyor endise etmeyin . Krem vermediler mi ayrıca surmeniz icin.
Alpaslan_annesi sinemaknc biz de kantoron kullandik ve acisini da hafifletiyordu ilac surunce aglayan bebegim kantoronla rahatliyordu
Cinarrdeniizz sinemaknc biz bol bol oturma banyosu yapmıştık çok rahatlatıyor ve hızlı iyileştirir. Ilık suyla oturma banyosu
sinemaknc Kuzeynepp krem verdi her bez alışımda sürdüm havalandırdım bugün de kabuk atmaya başlamış acaba bardağı koymasam mı artık dedim rahatsız oluyor oda
Funda_yakut sinemaknc Benim oğlum 4-5. Gün yüzüstü uyuyordu normalde öyle uyuyorduk zaten beze vazelin sürüyordum hiç bişey olmuyordu
Kuzeynepp sinemaknc bnde araştırmistim bardak koyanlari duymuştum ama doktor gerek yok bi numara buyuk bez takn demsti ama bebeğinizede yazik haliyle rahatsz etms zaten korkmayın hic yapışma olmuyor.
1oglananasi6 sinemaknc hayır ya doktor kendi de dedi mucizevi bi yağ bence özellikle ev yapımı olanlar süper
sinemaknc Kuzeynepp teşekkürederim altını aldım bardak koymadım bu sefer kantoran yağı sürdüm kapattım