Dileksu Kinada satın aldığım sepet ve kına yakma tepsim var evde durmasını istemiyorum ama çöpede atmak istemiyorum hatırası var kırmızı olduğu için düzenleyici olarak da kullanamıyorum ne yapicam bilmiyorum 😅 Allah bana başka dert vermesin amin🤗
NeslihanBusra Dileksu benim pudra pembeydi kına koyduğumuz kulpsuz olanı banyoda dolapta içine havlu koyarak değerlendirdim. Kulplu olanda yatak odamda dolabın içinde
Beraninannesii Dileksu 2.ci elden satın yada ihtiyacı olan birine verin bence 😅 Benimki organizasyon içindeydi satın almadım 🤗
Dileksu NeslihanBusra banyo dolabı aklıma gelmedi değil ben alt bölüme deterjanları koymuştum onların içine mu koysam düzenlifi gibi
Gzdturk Benimde krem ve kırmızıydı. Sepet tefler işte çicekler vs vs hepsini mahallemizin muhtarına vermiştim. Muhtar ihtiyaç listesine göre dağıtım yapıyordu. Sonrası bilgi vermişti 2 kişinin kınasına nasip oldu diye.
sarmaliklahana Dileksu Herşeyi organizatörlerden kullanmıştım salon tuttum paket içindeydi. Sadece eldiven ve başa örtğlen kırmızı örtüyü almış bizimkiler bilmeden. Bende götürmedim hatıra kaldı 🤭😄
Esinlendik Dileksu Benimkiler beyaz renkti. Birisi annemlerin, birisi kayınvalidemlerin evinde. Hatta oğluma mevlid okuttuğumuzda kullanmıştık. Bende sadece tef duruyor.
Dileksu Esinlendik Esinlendik kullanışlı beyaz renk benimde tefim var tüylü onuda duvara asmak istiyorum ama oda kırmızi ve Dilek gelinin kınası yazıyor onu da degerlendiremiyorum
Esinlendik Dileksu Tefimin üzerinde eşimin adı ve benim adım yazıyor. O da beyaz renk. Kapı süsü yapacağım onuda ama bir elim varmadı. Sepetleri falanda dediğim gibi özel günlerde kullandık. Oğlumun mevlidinde tepsiye dağıtılacak hediyelikleri dizmiştik. Sepetede insanlar getirdikleri hediyeleri falan koymuslardı takı kutusu misali. Beyaz seçerek gerçekten en doğru kararı vermişim. 😂