mehtapmirayuygun merhaba deneyimli anneler 8 aylık bebeğim var ve başında konak oldu ne gibi yol izlemeliyim şimdiden teşekkür ederim 🙏
Eminegokhan mehtapmirayuygun canm happy baby diye konak kremi var birebir çözüm benm oğlumda da vardı baya zeytinyağı falan denedim fayda etmedi bu happy baby kremden sadece 1 defa dus aldrmadan 15 dakka önce sürdüm sonra dus aldrp bebek taragiyla taradm hiç bsey kalmadı
[silindi] mehtapmirayuygun cildiyeye götürün şampuan yazıyor doktor çok fazla ise bir defa kullandım ben oğlum için hiçbirşey bırakmıyor konazol die medikal bir şampuan
aselhafsam_23 mehtapmirayuygun zeytinyağı ve karbonatı karıştır sür beklet sonra saçını geriye doğru tara geçiyo canım
aysenurkerem mehtapmirayuygun mustela Konak önleyici şampuan kullanıyoruz, şuan tamamen geçti tavsiye ederim
Asafeymeninannesi mehtapmirayuygun Zeytinyağı yada bebek yağını bebeğinizi yıkamadan 15 dk önce sürün ve yumuşadıktan sonra konak tarağıyla tarayın 😊
Deletedmom133 mehtapmirayuygun bizde de bayağı vardı yağ sürüp geriye taradim 2 seferde geçti bakalım olmaz inşalalh tekrardan
Mervemrahtaha Zeytinyağı sürüp bir süre sonra kabuğunu kaldırıyorlar benimde bebeğimin var 3 aylık daha ama birsey yapmadım kendi kendine geçiyor daha fazlaydı.
btltml2018 mehtapmirayuygun duşa girmeden 1 saat önce asidi alınmış zeytinyağını pamukla masaj yaparak sürün duşta da iyice yıkayıp durulayın tertemiz oluyor 😍