Damlayani geçmiş olsun bizde de böyle bebeğim tam 3aylıkken başlamıştı ve malesef artarak devam etti bütün vücuduna yayılmıştı. kaşımaktan yırtıyodu kanatıyodu artık her yerini, doktora gittik kan tahlilinde alerji değeri yüksek çıkmıştı ama deri testi yapmadılar çok küçük olduğu için sonuç vermez demişlerdi ve atopik dermatit teşhisi koydular. İnşallah sizin ki devam etmez iyleşir🙏 benim oğlum 27 ayını geçti hala devam ediyor, çok şükür ilk zamanlar ki gibi değil baya azaldı ama 1byçuk yaşına kadar falan çok fenaydı neler çekti yavrum neler denedik. Çikolatadan şüphelenmişsiniz bende çikolatanın arttırdıgını tespit etmiştim, sütten geçip çocuğu rahatsız ediyordu, çikolata ve tatlıyı yemeyi bıraktığımda daha az olmaya başladı. Sizde bi süre yemeyip gözlemleyin. Doktorada mutlaka gidin hiç değilse kanda bakılsın alerji değerine. Devam ederse de benim aldığım ve hala devam ettiğim önlemleri anlatan bi post açtım sizi de etiketleyim okuyun onları uygulamaya çalışın, süreci daha iyi ve rahat yönetmenize yardımcı olacaktır. Ama tabi dediğim gibi inşallah devam etmez geçer iyleşir yavrunuz🤲 tekrar çok geçmiş olsun🌸