yeniannesibel Kızlar bebegım dört aylık kakasında nokta kadar kan gördüm bir kaç defa. Geçen doktora söyledim devam ederse ve artarsa tekrar getir dedi. Çok küçük ama her gün var böyle bir durumla karşılaşan var mı neden oluyor
Balabebek yeniannesibel besin alerjisi olan bebeklerde böyle durumlar oluyor ya kustugunda yada kakasinda
dayes yeniannesibel makat çatlağı olabilir bizimki öyle olmuştu ama bir defa görünce hemen doktora gittim merhem kullandık
Pinpony yeniannesibel bizde de olmuştu belki yediğiniz Biseyden alerji olmuştur. Geçti sonra olmadı bi daha
yeniannesibel dayes ben doktora bezinin fotoğrafını çekmiştim onu gösterdim doktor poposuna hiç bakmadı sadece evet bu kan artarsa ve devam ederse getirin dedi
yeniannesibel Fndkurdu artmadı hep aynı miktar ama her gün görüyorum her zaman yediklerim aslında farklı bir şey yemiyorum. Siz söyleyince düşündüm şimdi acı çok tüketirim ondan olabilir mi acaba 🤔
Fndkurdu yeniannesibel bizde ilk başlarda az az küçük küçüktü daha sonra arttı dr artarsa gel demişti gittim alerjimiz var ama hala bulunmadı diyet yapıyorum süt ya da yumurta olup olmadığına dair henüz sonuçlanmadı. İnşallah sizin ki alerji değildir çünkü zor bir süreç gerçekten. Ben yumurta tüketince çoğalıyordu. Mesela sende kendi çapında dene 3 sürekli yediğin alerjen bişeyi kes.
Balabebek yeniannesibel sizin yediğinizden alerji oluyor mesela benim bebeğimde muz,patattes domates laktoz dut urunlerinin hepsine alerjisi çıktı yediğim zaman aşırı şişkinlik gaz oluyordu o besinlerin hiçbirini yemiyoruz rahatladik
yeniannesibel Fndkurdu ay artmaz inşallah ben gördükçe üzülüyorum korkuyorum yumurta yemeyi bırakayım bi dedıgınız gıbı 3 gün ddneyeyım
dayes yeniannesibel bizimki de öyleydi tek bir yerdeydi doktor parça parça olsaydı alerjiden şüphelenebilirdik dedi sonra zaten bakınca çatlağı gördük