Oglusm 3.5 yasında oğlum 600lük olanı aldım internette 11 yaş üzeri 600 yazıyor. Yanlış olanımı aldım🤨
livanurvealpinannesi61 Oglusm 600 olan 1 yaş ve üzeri kullanılıyor. 2 yaş değil. Ben 12 aylıkken 600 olanı aldım
Rumuz_13 Oglusm biz1 yaşından itibaren elimizdeki 400 lüt kutu bitince 600 lüğe geçtik bugğn osman hocada youtubede biliyorsunuzdur belki 1 yaşından 5 yaşına kadar 600 lük öneriyotum dedi
vaveyla_1 Melike-emirasaf 1 yaş ve üzeri değil mi? Ben 1 yaşına girdikten sonra 400 olanı değil 600 IU aldım yanlış mı almışım
Oglusm jap nasıl kullanıyorsunuz peki dilinin altına bi fıs sık dediler ama sıktırmıyor oğlum az bisey ekmeğe sıkıp versem olurmu
Melike-emirasaf Oglusm 4 damla veriyorum hep öğleden önce veriyorum ben öğleden sonra da kan damlasını veriyorum
Melike-emirasaf vaveyla_1 ben 7 aylık bebeğime almıştım eczacı da bakmadan vermiş bende oradayken bakmamıştım eve gelince farkettim sonra geri götürdüm bundan versem bişey olur mu diye o söylemişti 2 yaş Üzeri diye canım
cogulsahis vaveyla_1 evet 1 yaş üzeri sağlık ocağındaki doktor, ebe ve eczacı üçüne de sordum ben 1 yaşından sonra 600lük denildi kullanıyoruz.
livanurvealpinannesi61 Melike-emirasaf hayır yanlış bilgi çocuk doktoru 600 olanı 1 yaşına giti kullan demişti 1 yaştan sonra 600 olan kullanılıyor ben 1 yaşına girince 600 lük olanı aldım iki çocuğuma da.
Melike-emirasaf vaveyla_1 benimde kafam karıstı en iyisi doktora sormak belkide eczacı yanlış soyledi bilmiyorum