Kızlar 4 ay 6 gunluk atak olarak bisey yoktu sadece arada Bi mizirdaniyordu ama uykusunu falan yapıyor dün sabah hafif ateslenmeyle başladı hep 35 36 çıkıyordu arada Bi gifip tekrar atesleniyordu calpol verdimbi kaç kere geceyi öyle atlattık gece 3 te mama yapmaya kalktım baktım ateşi var soydum çocuğu bez ıslatıp düşürmeye çalıştım 5 e kadar aynı düşüp tekrarliyordu 37 ye çıktı eşim kızımın sesine uyandı hastaneye gidelim dedik özel Bi poliklinik var gittik çocuk doktoru yoktu ama en azından müdahale ederler diye girdik saolsun doktor bey baktı ateşine 38 di hemen fitil verdi ates düşürücü yaptılar kendi doğum yaptığın hastaneye girdik çocuk doktoru 9 da gelir dediler yakınında medikalpark vardı gittik bekle bekle Bi hal olduk çocuk ateşli açtılar hasta kabulü kiz orda resmen muhabbet etmeye gelmiş çalışanları muhabbete tutuyor kayıt açtırmak istediğimizde asistanı bulun diyor biz nerden bilelim kim asistan eşime dedim kalk saat 8.30 oldu kendi hastanemize gidelim kalktık gittik yarim saat sonra şükürler olsun odaya girdik mukuslu kaka yapmıştı gösterdim doktora ortadan suphelenmistik aşısının yaptık soğuk aldı usuttumu diye düşündük te bide salgın var Allah korusun o daha ağır kan verdik canım çıktı çocuğum mosmor oldu 4 şişe kan verdi yavrum kucuck damarlarından sonuçları bekledik akciğer enfeksiyon dedi ilac yazdı ates düşürücü sürüp yazdı tekrar 10 tane iğne verdi sabah akşam olmak üzere Bi tanesini hastanede oldu çok ağladı kizcem nasıl dayancak 5 gün boyunca üzülüyorum evladıma kendimize suçluyorsun bakamadım mi diye akciğer enfeksiyonu neyden kaynaklıdır doktora sormadım yaşayanın varmi yada aranızda bilen biri rica ediyorum yorumlarmisiniz