defnekuusu 4 yas 3 yalikken farketmistik doktor kendi kendine.acilir demişti dedigi gibi oldu ama.son 1 haftadır çişini yaptktan sonra kalkinca.kiyafetinin işlendiğini farkettim ilk oyuna yetişmek için bitmeden kalkıyor dedim ama.sonra tekrar.tem8zlemek için baktığında Bi anda kaandigini gördüm yukarıda küçük bir alan kalmış nasıl bukadsr hızlı gelişti anlamadım.isin özü doktordan randevumu ald ama.gidene.kadar.icim içimi yiyecek başına gelen evde şunları yaptım bunu kullandım dien arkadaşlar içini biraz olsun ferahlatıcı bilgiler verebilirmi.bendensurekli temizler silerdim suan kendime çok kızıyorum 😔
morlu_baby defnekuusu her altını değiştirmede wajina yanaklarını hafıfce acın hani delik kısmını görün sizde zamanla acılacaktır.. burda sizin gibi post açanlar war aynı bilgiyi vermiştim . Yaptılar ve sonuç aldılar üstüne gelip teşekkür etmişlerdi , keşke bu postu görüp size de anlatsalar deneyimlerini 🌺
Mrs-Turkk defnekuusu 3 aylıktan farkedip 4 yaşa kadar sürüyor mu bu yaa🥹 bizimde doktor 2 aylıkken var demişti diğer ay kontrolde acılmış dedi. Şimdi kızım 22 aylık bakıyorum arada acık fakat yine kapanma ihtimali varmıymış onu bilmıyordum. Hatta bana krem sür ellerinde acmaya calış demıstıde ben yapamam öylee dedim canı yanar falan diye temizliğine dikkat ettim açılmıştı
AhsenAsel27 defnekuusu merhaba aynı durumu bizde yaşadık doktor krem söylemişti aldık kullanamadan tamamen kapandı cerrahi müdahale yapılarak açıldı. İsterseniz kremin fotoğrafını atayım alıp deneyin . Geçmiş olsun tekrardan 🌸
defnekuusu morlu_baby inşallah dediğiniz g8bi bendensonuc alirim deneyimlerinizden günlerdir canım okadsr sıkıldı ki birde üstüne doktorda yaşadıkları travmaları atlatamiyorlarmis.birde endişelerim bu eklendi.bende vazelin almıştım onunla acma kapama.yaptiriyorum ama gecmi kaldım emin değilim 2gundur günde 3 kez yapıyorum.fito ve madef8x krem duydum açıkçası onun arastirmasindayim.umarim sizin bir duacinizda ben olurum 🙏💐
defnekuusu ladydiana 3yasta bezi bıraktık ama.genital temizliğine fazla dikkat ediyordum ve muhtemelen ph değerini bozdum sebep olduğumu düşündükçe kahroluyorum
ladydiana Benim bebeğim 6 aylık şuan, bir ay önceki kontrolümüzde farketti doktorumuz vazelin ile her alt açmada masaj yap demişti ve bir kaç sefer masaj ile açıldı. Ama sizinki büyükmüş. Şuan açıldı mi açılmadı mı anlamadım pek?
defnekuusu ladydiana ladydiana ewet maalesef tekrar ediyor ve okadar çok araştırdım ki 8yasinda hala bu durumu yaşayan cerrahla 13 15 kes kesi attıran okudum.bende tekrar etmeyecegini dusunmustum.lutfen siz axild8 kapanmaz demeyin hafta bir 2 doktorunuzun ded8gi uygulayın umarım sizde tekrarlamaz.bende vazelin uygulaması yapıyorum masaj derken tam olarak nasıl yapmaniz gerektigini soylemisti doktorunuz.
defnekuusu Mrs-Turkk maalesef ki tekrardan bir durum ama inşallah sizde olmaz.cani acır die de düşünmeyin inanın tekrar kapanırsa.ve.cerraha gitmek zorunda.kalinirsa tldaha kötü canı yanacak.umarim hiçbir bebek bunu yaşamasın.
ladydiana defnekuusu vazelin ile hafif bastırarak yapman gerek dedi, ben yapamıyordum icim gidiyordu eşim bir kaç kez bastırarak yaptı çabuk açıldı. Zaten yeni olan bir şeydi o yüzden çabuk açıldı sanırım. Gerçekten çok rahatsız edici bir süreç sizi anliyorum. Kızınız yaptırmak istiyor mu şuan ?