Canselibo Kızlar kaç gündür kabiz istahsiz herşeyi denedim hastaneye bile götürdüm lavman yaptik en sonda alz yaptı gerisi yok kızlar npcm lütfen akıl verin bu arada 7.5 aylik
uyarnur Canselibo vallahi benim oğlan da kabız bu ara yapamıyor bugün sabahtan beridir uğraşıyor çıkaramadı bir doktora götürmüştüm bir şurup vermişti sabah onu verdim daha yatmadı bakalım bekliyorum
Khaleesiii Canselibo kefir verin bol bol yulaf, ıspanak mercimek çorbası bizde işe yarıyordu . Biz doğduktan sonra 3 yaşına kadar çektik çok zor malesef. Duphalac verdi artık dr hergün ondan veriyordum yapma durumuna göre ayarlıyordum ölçeğini.
yoda Canselibo poposuna zeytinyağ sürün ve şırıngayla birazcık poposunu içine doğru zeytinyağ sıkın rahatlatıp kolay çıkarsın. Ve kavun yedirebilirsiniz
Deletedmom_70 Canselibo şırıngayla zeytinyağı sıkın. Duphalac şurup var reçetesizde alınıyor ama doktorunuza sorun kaç ölçek verileceğini söyler. Lifli gıdalar tükettirin meyva seviyorsa mor erik birebir çok faydalı.
Canselibo yoda tşk ederim cnm hepsini denedim bı öneri ile poposuna pekmez sıktım ve yaptı sükür ins bı zararı olmaz napacgimi sasirmistm çünkü kızım yapamdiyodu acı cekiyodu