Gizgiiiz Bebeğim alerji oldu sivasın ilçesinde yaşıyoruz burda uzman doktor olmadığı için sivasa sevk yazıldı fakat devlet hastanelerinde test sonuçları başka günlere kalıyor bildiğiniz özel alerji uzmanları varsa yardımcı olabilirmisiniz ?
Esracim Gizgiiiz Sivas'ta değil ama Malatya hayat hastanesi ziya Köylüoğlu doktoru direk gidin pişman olmazsınız
Cansu_cinar_alp Gizgiiiz kaç aylık bebeğiniz bizde atopik dermatit alerjisiyz yumurta bugday pirinc elma kerevize alerjimz var sizin bebeğinzn nereleri kızarıyo diyet yaptınız mı
Gizgiiiz Cansu_cinar_alp 7 aylık emzirmiyorum zaten mama yiyor 1 aydır ek Gıda vermediğim halde alerjisi geçmiyo öncesinde tadımlarda hiç bir sıkıntı yaşamadıydık bi anda oldu
Ftmsvnc Cansu_cinar_alp bu besinlere alerjisi olduğunu nasıl anladınız bide alerji testi yaptırdınız mı
Cansu_cinar_alp Ftmsvnc bizim 4 ayda basladi mukuslu kakasi vardi surekli kollari yuzu kizariyor kan testi yaptrdik onda cikti hala da var alerjimz suan 6 bucuk aylik yanaklar kizarik genelde
Ftmsvnc Cansu_cinar_alp ya bizde de mukuslu kaka var Bi kaç defa da kan vardı ama süt ürünleri ve yumurta yemiyorum yine var
Kbrugr Cansu_cinar_alp benim kızımda da buğday ve yumurta Var acaba pirinç unu ve mısır nişastasının olduğu meyve püreleri var onları yıyebılır mi
Cansu_cinar_alp Kbrugr bizim pirincede alerjimz oldugu icin vermiyorum sizin yokmus bnce verebilirsnz bugdayla alakali degil pirinc deneyin