gulcanuraz12 Kızlar 4 ay önce 7 aylık doğurdum bebeğimi ve prematüre yanlışlıkla hamile kalmışım ve napıcam bilmiyorum lütfen birileri bana akıl versin yardımcı olsun
afrAybars gulcanuraz12 nasıl yanlışlıkla kuzum her ilişkinin hamilelik riski taşıdığını hepimiz biliyoruz korunmayarak bile bile hamile kalmışsın yani Rabbim sağlık versin vardır bunda da bi hayır kafanı yorma o doğana kadar bu bebeğin yaşını geçer zaten Allah bi yoluna koymuştur kafanı yorma
Tuba gulcanuraz12 Allah yardımcın olsun başka bir yardımımız dokunmaz ne yazıkkı olan olmuş. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İyi düşün iyi şeyler olsun🥰
gulcanuraz12 afrAybars korunuyorduk zaten nasıl olmuş bizde anlamadık bebeğim daha küçük onun özel bakıma ihtiyacı var erken doğduğu için o yüzden sordum
isimsizanne1 4 ay önce 7 aylık doğurdum nasıl bir cümle 😂 11 aylık bir bebeğiniz var sanırım ayrıca prematüre doğurdum diye kendinizi tabiri caizse acındırmayın düşünmüyorsanız gerekli tüm tedbirleri almanız gerekli madem olmuş Allah hayırlı uğurlu etsin
gulcanuraz12 isimsizanne1 senin beyninde bi sorun var herhalde okuduğunu anlamıyorsan yorumda yapma burda kime be için kendimi acındırayım mal mısın
afrAybars gulcanuraz12 korunmaya rağmen olduysa vakti zamanıydı Allah katında demek ki canım sakın aldırmayı düşünme girme günahına bi şekilde büyürler benimde arka arkaya oldu çocuklarım çok şükür Rabbim kolaylık veriyo sıkma canını
isimsizanne1 gulcanuraz12 buraya sorduğuna göre mal olan sensin demek ki terbiyesiz 2.çocuğuda o aklınla doğurma yazık olur
kubra079 isimsizanne1 seni anan nıye dogurdumu dıye bız sana soruyormuyuz kadın tek sadece onerı ıstıyo olan olmuş zaten allah ıste korunsada verıyo korunmasada isimsizanne1
isimsizanne1 kubra079 sözlerin öyle anlamsız ki 😂 ben zaten korunmadığı için hamile kalmış artık Allah hayırlı uğurlu etsin demişim