Pol34 Liliyy kan değerlerinize baktırdınız mı şimdi ezbere vitamin önermek olmaz, demir eksikliği olabilir d vitamini eksikliği olabilir mesela benim çok kemik ağrım oluyordu magnezyum kullandım düzeldi çok farklı sebebi olabiliyor yorgunluğun
Edininannesii Pol34 ezbere değil aslında anne olarak çok yoruluyoruz İmom lattenin içeriğinde gerekli vitaminler var takviye gerekli bence yoksa ruh gibi geziyoruz bebeğe bakmak için ekstra da enerji gerek diye düşünüyorum
Liliyy Pol34 sağlık ocağına verdm bana göre demir b12 düşük d vitamini kullanıyorum hastaneyde gtcem ekstra vitamin olarak iyi bişey varsa kullanan onun için yazdm bakalm ama Bi Dr gtcem yani
ilaydaaysima Liliyy vala geceleri uyanamıyorum bebeğe perişan durumdayım tüm gece annem bakıyor mama emdihi için süt olmadığı için de aç kalmıyor ama çok bitik haldym gece asla gözümü açamıyorum ne alarm duyuyorum ne biraey dürtüyorlar kalkamıyorum böyle klan vsr mi ?
Binnur_cam Liliyy ben kan değerlerime baktırdım birşey cıkmadı iyi ama ben halsiz keyifsizim diye doktorum elenatal 3 tavsiye etti şuan birşey anlamadım ama yorumlar baya iyi eczacılar falan övüyor…
NmalkoC Liliyy ben Pharmaton un ginseng olmayanı var daily onu kuşlanıyorum sürekli ginseng olanları emzirenlere önermiyorlar