uynakbalina molfixin eski bezinden buldum, ay böyle güzellik yok 🤌🏻 yan bantları da kalın tam istediğim gibi 👌🏼stok yapıcam yeni nesil olanlar gelmeden 😂
Usnac1995 uynakbalina 11 aydır kullanıyorum, ne pişik ne taşma yaşamadım. Bende hepsi burada da eskisini gördüm hemen aldım. 3 paket 100 lü var 😂 2 ay götürür bizi inşallah
cahillesohbetikestim uynakbalina aşkım ben yenisinden çok memnunum ya tek memnun olanda benim herhalde 🤣
uynakbalina Htcypc dünden beri kullanıyorum ne taşırma ne sızdırma 🤌🏻 yeni nesili de kullandım berbat ötesiydi
uynakbalina Usnac1995 bende prima kullanıyordum fiyatından dolayı değiştirdim hepsiburada’ dan eski bez olarak sipariş verdim ama yeni nesil geldi 20 tane falan duruyor bitirmeye tahammül edemedim 😄
Usnac1995 uynakbalina ay okadar mı kötü. Ee ben ne alıcam valla kararsız kaldım. Yine bir denerim memnun olanlarda var belki bende severim diye umuyorum 😂
uynakbalina Ececiiim burda yerel bi market var geçende öylesine bi gireyim dedim baktım eski bezler hemen kaptım iki pakette kaynanama aldırcam 😄
Maco_44 uynakbalina ben doğdugundan belli molfix kullanıyorum. Memnundum 2 dir alıyoruz ve ip ince hiç memnun kalmadım yaa. İnce gösterge yok
uynakbalina Maco_44 çiş yapmadığı halde çişli gibi duruyor bez nefretlik valla 20 tanesi duruyor hala
Ececiiim uynakbalina ne şanss ☺️ ben de a101 lerden sarı paket molfix pure&soft topluyorum 😂😂 çok memnunum. Denk gelirseniz şans verin
Hadianne uynakbalina ay bende aldım bunu ıslak göstergesi yok bsey yok çok değişik geldi hatta gösterge olmayınca bu eski model herhalde diye düşünmüştüm 😏
uynakbalina Mirrannnmardin bende kullandım diğerinden çok kötüydü geçen öylesine bir markete girdim eskisinden buldum stok yapıcam şimdi