Balsakizi Hanımlar nasılsınız? Bebekleriniz kaç uyku yapıyor ek gıdaya geçişler yapıldı mı sonuçlar nasıl haydi Cumartesi sohbeti olsun 🥰
Ceycey001 Balsakizi ek gıdaya geçis yaptık biz besinci ayda kilonalımı az zayıf diye 😞 Bazen 3 uyku bazen 4 kere yapıyo 7 de kalkıyoruz 9/9.30 gibi yatıuo bi yarım saat sonra 12 bucuk gibi yatıyo 1 veya 2 saat Bide aksam üstü yatıyo yaırm saat aksamda 9/10 gibi yatıyoruz Kilonuz kaç acaba sizin siz de durumlar nasıl
Balsakizi Ceycey001 ben ek gıdaya bugün akşam yemeği olarak kabakla başlicam bizim uykular 8 de yatar akşam gece 4 de emmeye kalkar sonradan da 6 da uyanırız kilomuz 8 kilo
Balsakizi Ceycey001 gündüz uykuları 3 falan yapıyo ama kısa kısa yarım saat falan uyur çok uyumaz gece uykusunu seviyo
Ceycey001 Balsakizi uykuda sorunumuz yok rutin bozulmaz bisey cıkmaz hastalık falan olmazsa Bizim kilomus az 6800 geliyoruz doktor takip edelim sık sık yedir diyo ama zor istemeyince yemiyo
Balsakizi Ceycey001 üzülme her bebeğin bünyesi farklı mama ve anne sütü veriyorum ben ve kavanoz mama kullandım 2 3 kere
Ceycey001 Balsakizi bende alıyorum ara ara Ama tavsiyem ek gıdayı aksam vermeyin ben en geç 3 e kadar tafım yapıyodum gaz yapıyor gece
PeekaBoo_ Ceycey001 aslında doğum kilosu da iyi, meme reddi falan yaşadınız mı ya da kan değerleri vs alerji yönünden hiç bakıldı mı. Yani tabii genetik de olabilir ama beslendiği hâlde kilo almıyorsa alerji konusunu bir görüşün doktorunuzla derim