Ayseee60 Kızımın adı İkra oğluma hamileyim aslında Ali Asaf istiyorduk ama herkeste olduğu İÇİN vazgeçtik. Yiğit Ali veya Ali Tuna istiyoruz ama ikiside çok hoşuma gidiyor karar veremedik 🤔
Su_can Ayseee60 aynen ğ ve i harfi için sıkıntı olma ihtimali var diyolar a harfi çok şanslı bir harfmiş ben böyle şeyleri dikkate aldığım için söylemek istedim ama herşeyden önce sizin içinize hangi isim siniyorsa onu koyun ☺️
Kubracns Miniki Ayseee60 bence de yumuşak G olduğu için bence de koymayın Ali Tuna güzel şöyle söylim bende oğlumun ismini Ali atlas koyacaktım ama Ali ismini koyamadık başkası ben koyacağım dediği için geri Ahmet atlas yaptık. Ali atlas da fikir olsun size 🌸
Usnac1995 Ayseee60 tuna ismini çok beğenirdim, bizim mahallede bir yiğit var annesi sürekli yiiiit yiiit gel oğlum gitme oğlum diye diye isimden soğuttu söylemesi garip geliyor kulağıma 😂
Alyakbr motherthea bütün yigitler aynı sanırım yeğenimin ismide yigit çok hiperaktif durduğu yerde durmuyor ama zeki herşeyi çok erken oldu dogumu emekleme yürüme hatta maşallah diyim 2 buçuk yaşında çok güzel konuşuyor❤️