Mervee58585 Merhaba kızlar 31.07 de normal doğum yaptım. 40ım çıktıktan sonra elle kontrol ederken vahina girişinde kist olduğunu farkettim. Başına gelen var mı ?
Tu_Na Mervee58585 benim de oldu o musnede çıktı sonrasında sezeryana alındım o hala duruyor üroloji görmesi lazımmış
amansallagitsin Mervee58585 bnmde vardi ama benm evlendgm gunden beri vardi hamile kaldim buyudu kadin dogum doktorum kist almamiz gerekir dedi ama bn hala aldirmadim.
Mervee58585 Tu_Na Tu_Na rahatsız etmiyor mu sizi. İlişkiye girmeye engel benim için aşırı canım acıyo. Küçük bişey ama mümkün değil
Mervee58585 amansallagitsin aldırıncada tekrar ediyormuş. Pazartesi günü doktora gidicem. Ne diyecek bakalım. Sizide bilgilendirirm
amansallagitsin Mervee58585 memnun olurum vallah kist evet tkrrlayablme ozeligi oldugu icin pek orali olmyrm bende hani ilaclatla yok edilme sansi varsa daha ii
Mervee58585 amansallagitsin dün doktora gittim idrar kesesinin ödem yaptığını şiştiğini söyledi. Elime daha önce hiç gelmemişti. İlaç verdi kullanmaya başladım. Umarım geçer. Sarkma vs yoktur.