D0-2023dmb Kızlar normalde de saçımın rengi siyah beyaz saç çıktıgı için ( genetik bu arada 26 yaşındayım ) mavi siyah boyatıyorum fakat saçımı ombre istiyorum ama oluru yok gibi imkansız mı sizce ?beyaz tenli değilim ama esmer de değilim 😊orta
Aynenkanka D0-2023dmb imkansız değil ama saçlarınla vedalaşman gerekir ve iyi bir kuaförde 10k yı gözden çıkarmalısın
Kzmoglum D0-2023dmb çok iyi kuaför ve saçın kalitesi önemli ben mavi siyahtan direk sarıya geçtim ve hiç birsey olmadı yıllarca renkten renge geçiş yaptım 4 aylik bebeğim var sari yapmak çok zor şuan ve sildim mavi siyah yapacak 😀
D0-2023dmb Aynenkanka iyi bi kuaför yaparmı sormam gerek aynen yaa istediğim saç olsun para çok önemli değil olmaz sa sıkıntı olur 😊
Aynenkanka D0-2023dmb tek seferde de açılmaz en az 3 ay ara verirler açtıktan sonra ombre yapmak için
Kzmoglum D0-2023dmb saçım normalde açık kahveydi sonrasında karamel yaptırdım ve mavi siyah uçları kırmızı faln yaptırmıştım ve Bi gün sari istiyorum dedim ve o gün döndüm 8 senedir kullandım sari geçen ay itibari ile koyuya döndüm 😃
Kzmoglum D0-2023dmb Vala ilk 1 işlemde ve hiç birsey olmadı ama dediğim gibi saç kalitesi ve kuaför çok önemli