Annelikmaceram Bebeğim 2 ay 21 günlük çok zorlanıyor gaz ve dışkılamada biogaia dahada zorladı onu sabah 4.30 da kalkıyor gaz yüzünden
ALPARSLAN_bey Annelikmaceram ben en son onu denedim çok faydasını gördük 8 damla demişti bize eczane kilosuna göre damla sayısı demişti 4 defa kullanabilirsiniz gunde
eylulyagizmoms_ Annelikmaceram ben 2 bebeğime de kullandım kızıma aşırı iyi geldi ama oğluma iyi gelmedi. 8 damla veriyordum günde 2 kez
jap Annelikmaceram ikisini kullanoyoduk bizde. Biogaia çok sancı yaptı bıraktık. Daha sonra metsili bırakıp sap simpleks’e geçtik daha iyi geldi
Annelikmaceram jap bizdede biogaia çok sancı yapıyor mestil mi samp siplex mi daha iyi hangisini alsam
ereninannesi_ Annelikmaceram 20 günlükken başladık metsile sabah akşam 6 damla atak haftası ve mamayı agirlikli içmediği sürece biz memnunuz bu ara kabızlık ve usutmus galiba bebeğim 8 damla vericez bir süre. Kendi kendine gaz çıkarmayı öğrendi önceleri gece 5 de başlardı kivranmaya şuan daha rahat
Annelikmaceram ereninannesi_ çok sevindim inşaAllah gün geçtikçe daha iyi olur . Şuan kaç aylık kaç damla veriyorsunuz . Benim bebeğim 2 ay 21 günlük ona 4 kere 8 damlamı vereyim
deryaboz Annelikmaceram bi kaç gün hiç damla vermemeyi deneyin benim kızımda 2aylık bi aydır sab simplx kulladım hep ağladı ben gazdan sandım damlayı bıraktım rahatladı gaz ve kakasını daha rahat yapıyor
ereninannesi_ Annelikmaceram 2 ay 12 günlük. Kutuda en fazla günde 3 kere 8 damla yazıyor eczacı dün akşam ona bile gerek yok arada olur düzene girer dedi. İlk defa kullanacaksanız 2 kere 6sar damla başlayın isterseniz doktor bize öyle baslatmisti
Annelikmaceram deryaboz 2ay boyunca vermedim gün içerisinde bir şekilde yapıyordu ama sabah kalkması ağlıyor ve 4.30 da başlıyor sancısı dün mestil verdim sanki daha iyi geldi gibi
beyzzsenturkk_ Yepyenianne sadece bagırsaklarını calıstırıyordu gazı olunca kaka yapamıyordu ama gazını cıkarınca rahat 2-3 hatta 4 yapıyordu cok da rahatlıyordu