Ekimannesi Smilac mamanın üzerinde nasıl kullanacağımız yazmıyor. Su oranı kaç kaşık ekleyeceğimiz vs bilgisi olan var mı?
ceylinnn Ben aptamil kullanıyorum 30 cc ye bir ölçek şeklinde hazırlanıyor. Smilac yurtdışında toplatıldı içerisinde ağır metaller bulunmuş bilginizi olsun.
Ekimannesi ceylinnn Her mama için farklı olumlu olumsuz yorumlar var ben bebegim için gaz problemi yaratmayan kendisinin sevebilecegi mamalari deniyorum
Guldas Smilac mamanın ölçüleri aptamil ve bebelaca göre darklımı. Ben 30 cc ye bir ölçek ekliyorm, sonra ona göre katlarını artırıyorum. Smilac kullanan kimse görmedim daha bilmiyorum.
salihayilmaz similacı kim önerdi size ben bu mama hakkınmda hiç bilgiye sahip değilim, pek kullanılan bir mama değil sanırım
sbldmr123 Normalde bütün mamalar 30'a 1 hazırlanıyor ama similac farklı. Gaz için keşke ilk başta bebelac gold deneseydiniz onun hazmı çok daha kolay
Asenatt İkizlerim 15 aylık 13 aydır bu mamayı kullanıyorum hiç bi zararını görmedim.iyi bi mama 60 ml suya bi ölçek çünkü kaşığı büyük
tcmedine [bilinmeyen] ne tuhaf insan nerden bilecek ben vermiyor zaten bu mamadan da canım çok tuhaf geldi bana