Atlas-Han Benim oğlum parçalı birşey yiyince oguruyor. Huylaniyir mu anlamadım. Şehriye,pirinç fln hiç yiyemiyor. Ya bilendir yada çatal ile püre veriyorum. Çok kafama takıldı. Pankek yiyen fln var ya 🥴 ne yediriyorsunuz. Kıvamı nasıl
beyzzsenturkk_ Atlas-Han blender hiç kullanmadım her şeyi bi iki ezdim ağzında verdim tam 8 aylık çiğnemesi güclendi pilav tarzı seyleri rahatlıkla yiyor
bal_cocuk Atlas-Han 8 ay 20 günlük olduk. Ben hiç püre ya da ezerek vermedim. Hep parçalı ama elimde yumusatarak verdim şuan aynı bizim gibi yiyor. Eline veririm salatalığı kendisi yer ağızdan atma yok ağzını bile açmaz yerken. Öğürme de ilk zamanlar oluyordu şimdi o da geçti. Araştırdığım kadarıyla püre yiyen çocuklar pütürlü katıya geçince dil ile atma öğürme daha çok görülüyor
Senaaydin Atlas-Han hiç blender kullanmadım buharda pişirip çatalla ezip vermeye başlamıştım şuan 7 ay 25 günlük pankek omlet mücver felan veriyorum ufak ufak parçalayıp balık tavuk vs de verdim
Tansukiz Atlas-Han ara sıra öğürse de direk eline veriyorum ekmek patates vs mesela önüne peynir koyarım alır yer pide falan ısıra ısıra yer. Verin eline yesin alışsın boğulmaz korkmayın öğürmeye başlayıp kızarırsa hemen kucağınıza alın yüzü yere doğru baksın sırtına iki pat pat edin düşmezse parmağınızla ağzından alıverin kaç kez oldu bende alıştım artık hatta müdahale etmiyorum şimdi bekliyorum yutmasını yutamazsa su veriyorum yutuyor şimdi alıştırmazsanız ilerde sıkıntı olur bence
Ocakalti Merhabar benim kızımda 8 ay 10 günlük Ben zaten herseyi blenderda yapmadım ara ara çatal ile ezerek elimle kopararak kendisine ısırttırarak yedirdim. Şimdi ara ara öğürse de genelde kendisi ağzında çevire çevire yiyor. Zamanla alışacaklar
Atlas-Han Ocakalti ben eline bişey vermeye çok korkuyorum. Boğulma fobisi var çok fazla asamiyorum 😞 rende ile fln da yapıyorum ama bu ara 6. Atak döneminde hicbirsey yemiyor. Sadece tarhana ve yoğurt onuda az. Hem emmek istiyor. Nolcak bilmiyorum
oyku61 korkmayın illaki öğürecek sonuçta bu bir reflekss o şekilde öğrenecek öğüre öğüre kavrar yeterki yanında olun ve soğukkanlı olmanızı tavsiye ederim bebeğiniz öğürürken gözünüze bakarsa tepki vermeyin gülerek cevap verin
Atlas-Han beyzzsenturkk_ üç gündür blender bıraktım. Çorbaları tanesi veriyorum,çok büyük parça olursa eziyorum biraz. Örgüre örgüre yiyor çok şükür 😄
Annevekizlari Atlas-Han Bugün tam 8 aylık olduk kızım çok şükür herşeyi yiyor bende hep pütürlü verdim acaba et tavuk balık kaçıncı aydan sonra veriliyor
beyzzsenturkk_ Annevekizlari 6. aydan beri haşlanmış tavuk ve tavuk suyu veriyorum ama ete geçemedim cunku kırmızı ete benimde alerjim var ağır gelir diye yaşından sonraya bırakıcam 8 aylığız
Annevekizlari beyzzsenturkk_ ben hiç vermedim yani tavuk suyu çorba vs veriyorum ama direk tavuk vermedim hiç bişey olmaz sanırım versem
beyzzsenturkk_ Annevekizlari yok iyi haşlandıktan sonra bişey olmaz zaten elinizde de ufalıyor dağılıyor ha daha yumuşak olsun derseniz düdüklüde pamuk gibi oluyor pişmaniye gibi süzülüyor onu daa tercih edebilirsiniz ben bile bayılıyorum😂😂😂