mavi676_ Kızlar bir haftadır falan bulanık görüyorum değerlerim normal çıktı ama gözlerim bulanık görüyo bebeğim bugün Bir aylık oldu lohusayım lohusalıktan bu hormon değişikliklerinden falan olabilir mi yaşayan varsa yazabilir mi ne zaman geçer bu 😞
durukusunannesi_ mavi676_ bir hafta çok uzun bir süre ya bence göz dr görmeli. Benim eşimde de oldu görme derecesi olarak bişey çıkmıyor 0 ama gözün siniriyle ilgiliymiş ihmal etmeyin derim ben
Bett1 mavi676_ doğumdan sonra bazen gözler bozulabiliyormus benim öyle olmuştu göz numram 0.75di bı anda 4.25 olmuştu sonra gözlerimi cizdirdim gerçi. İnşallah seninki geçici bir durumdur
mobesebesir mavi676_ bende de oldu umursamadim falan oğlum 2 yaşına girecek park ta yüzünü secemeyince doktora gittim miyopmuşum
mavi676_ Bett1 canım doğumdan hemen sonra mı öyle oldunuz yoksa biraz geçtikten sonra mı bir ay oldu doğum yapalı bir haftadır falan böyleyim doğumla ilgili olsa doğumdan hemen sonra olmaz mıydı acaba?
Bett1 mavi676_ doğumdan hemen sonra olmadı 1 2 ay sonra oldu bende ama gene hemen gitmedim 6 7 ay sonra gittim daha da arttıkça canım
mobesebesir mavi676_ oğlum 2 3 aylık falan di ilk fark ettiğim de doktor kontrolüne gitmiştik ekranda ki yazıyı okumamistim siramiz gelmiş mi diye bakıyordum. O zaman biraz zor zamanlar gecirmistik çok agladigimdan heralde diyip geçtim sonradan da üstüne olmadım ben abartıyorum heralde dedim herkes benim gibi görüyordur dedim oğlumun en son 3 4 ay önce oğlumun yüzünü secemeyince kesin Bi sıkıntı var dedim miyopmuşum