Nehirr Merhaba hanımlar 3 aylık bebekler neler yapar. Bizimki daha hiç dönme girişiminde bulunmadı. Yüz üstü koyunca kafasını kaldırıp etrafa bakıyor henüz sadece
MehmetAras Nehirr benim oğlum da üç ay sekiz günlük tam dönmüyor ama ayaklarnı yana çevirmeye çalışyr yukarı kaldrryr yüzüstü koyunca kafasnı kaldryr
Findiklarim9227 Nehirr dönmesi için çok erken bence benim bebeğim de tam 3 aylık bazen yatar pozisyondayken kafasını kaldırıyor kalkmak istiyor ellerini tuttugumda da kalkmaya çalışıyor yüz üstuyken kafasını kaldırıyor
Aysnrplt Nehirr 3 aylık bebekler ellerini kullanmaya başlarlar eline bir nesne verdiğinizde tutar ve ağzına götürmeye çalışır. Gözleriyle takip etme yeteneğinde artış olur sese yönelir yüzü üstü yattığında kafasını kaldırır
Nehirr MehmetAras elini birde yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor elini emiyor sürekli ben çekiyorum o getiriyor elini
balonjoje Nehirr elini ağzına sokması motor sinirlerinin iyi olduğunu gösterirmiş doktorumuz müdahale etmeyin demişti aklınızda olsun
Nehirr Findiklarim9227 bende öyle okudum da bi formda 3 aylıkken dönme girişiminde bulunurlar yazmıştı o yüzden merak ettim
balonjoje Nehirr ben de müdahale ediyordum benim bebeğim de üç aylık doktorumuz öyle dedi canım rica ederim ne demek