Meryemsen Merhabalar arkadaşlar. Benim kızım 6 aylik 4 aylık iken alt ön dişleri çıktı. İki aydır uyku düzenimiz yoktu geceleri sabahliyorduk iki üç gündür yeni düzene girmeye başladı. Çok şükür bitti dedim ama bu sefer de üstten patladi😢 istahsizligina huzursuzluğuna hiç girmiyorum bile. Çocuğum bir türlü kendine gelemedi. Düzgün kilo alamıyor da bu yüzden. Yalnız şey sorucam size üstten ön dişleri değilde yanlardan çıkıyor sizce normal mi? Sonra çıkar yan dişler diye biliyorum ben yanlış miyim?
2prenss_annesieliff_ Meryemsen bnm oglumda 5 aylikken alttan iki tane cikti dis suan 6 ay 27 gunluguz ustten iki ön iki yandan da cikiyo 4 tane birden cikartiyo oglusum 😣😣😣😣
Elf Meryemsen suan 7 aylığız 7 tane dişimiz var 😁 dediğiniz gibi. Peş peşe cıktı hepsi. Önce alt iki tane sonra üst iki tane hemen peşinden yanlardan iki tane böyle devam etti. Böyle etmesi mi gerekiyor zannetmem farkliliklar olabilir bence
Meryemsen 2prenss_annesieliff_ Allah yardımcımız olsun canım. Dört tane birden çıkarmak hiç kolay degil. Kehribar kolye kullanıyor musun ? Ondan alsam mı diyorum
2prenss_annesieliff_ Meryemsen sagol canim bilmiyorum ya cogu kisi memnun kalmadigini soyluyor ama yinede denemek lazim dusunuyorum bakalim
humaninannesi61 MaşaAllah ne kadar erken çıkarmış. Bizimkisi 6.5 aylıkken ön alt dişini çıkardı. 2. Cisine az kaldı.
Meryemsen humaninannesi61 sorma çok erken çıkardı ve bunun hiç avantajı yok. Aksine toparlanması gereken zamanda zayıflıyor