Guel_ Daghanbatin metsil denwdiniz mi. benim oglum da iki bucuk aylik bi kac damla denedik bitkisel hic fayda etmedi en son bide metsil deniyeyim dedimve cidden 10tl lik ilacda bulduk sifayi
Zeynepmom55 Daghanbatin bizde biogaia nurse metsil zinco hepsini denedik sap simplex de bulduk huzuru
Kayraamom Daghanbatin biogaia kullanıyoruz biz tatlım birde kiraz çekirdekli kemer aldım ısıtıp karnına koyuyorum birde elimle daire şeklide masaj yapıyorum öyle rahatlıyoruz yoksa sürekli ağlıyor 😒
Daghanbatin Guel_ metsil denemedim nurse bitimce onu alicam mama yiyoda ondan cok gaz oluyo biogai biraktim kulanmayi bagirsaklarinda cok ishal yapti agri yapti
Daghanbatin Zeynepmom55 sap denedim nurseyi kullaniyorum suan mamayi yeni degistirdim ama ciglik atiyo resmen kucagimda iki buklum uyuyo metsili deniyim nurse bitince
Guel_ Daghanbatin biogaia nurse harvey bende kullandim bitince zincoya gectim oda fayda etmedi. metsil günde 3 defa 8 damla veriyorum keske daha lnce alsaydim 2 aydir sanci yüzünden ne ben uyudum ne bebegim
Daghanbatin Guel_ erkek bebeklerde genel sorunmus doktora goturdum oyke dedi ins gecer bugunlerde metsili bir deniyimde bakalim ins
Daghanbatin Kayraamom o kemeri nasil isitiyosun masaj yapiyirum fayda etmiyo masaj bagiriyo agliyo bazen karnina dokunmama izin vermiyo
Guel_ Daghanbatin evet erkek bebekler daha cok cekermis gazdan bana da cok kisi öyle dedi. insallah sana da faydasi olur ilacin
Kayraamom Daghanbatin saç kurutma makinası ile ısıtıyorum ben çok 2 dakika falan yada gece petekler yanarken iç kısmını üstüne kotuyor orada ısınıyor normalde mikrodalga da ısıtılıyor ama benim olmadığı için böyle bir çözüm buldum