bear20 Sma , golden goat,hip bunlar nasıl tecrübelerinizi bilginizi paylaşır mısınız ??? Gaz ,kabızlık yapmayan..
Melike-emirasaf bear20 sma comfort gaz yapmıyor hem tadı da güzel golden goat ta keçi sütü koktuğu için bazı bebekler sevmiyor ama anne sütüne en yakın mama da bu hipp te iyi bi mama ama tadı çok kötü bide ben kullandığımda ilk açtığımda içinden böcek çıkmıştı 😑
MimarAnne0 bear20 6. Aya kadar sma comfort kullandım 6. Aydan sonra sma optipro memnunum sma dan bir tane golden goat kullandım aşırı kabız yapmıştı hipp de denedim oda çok çabuk acıktırıyor doyuruculuğu pek yok
afmah Ben 2 ay hipp kullandım kabizlik yapmıyordu ama şimdi reflüsündan dolayı aptamil ar kullanıyorum o da çok katı sanki diğer mamalar gibi değil bir bilginiz var mı?
bear20 afmah aptamil ar mı ben düz aptamil kullanıyorum değiştirmek istiyorum ama vazgeçtim her mamanın her bebekte etkisi farklı .
Bsrkrk Biz once sma optipro kullandik o biraz gaz yapti ıkınıp duruyordu bebegim, sonra hipp keci sutlu olan mamaya gectik bi kutu kullandik memnunduk ama golden goata gectik bu da ilk 2 gün kabız yapti sonra düzeldi ve en hevesli yediği mama bu oldu.