Kubra4745 aslında anlatacağım şeylerin belkide hepsini sizde yaptınız ama şöyle söyliyim.
Yatak odasında hep nöbet tuttum başında uyanacağı zaman kıvrandığında hemen meme verdim emdi hep gecede keza öyle.
Gönlünü hep hoş ettim emzirme zamanı. Çok katılarak ağlayacağını hissettiğimde çektim memeyi. 15 dk sonra bidaha denedim. Bidaha bidaha. Asla çok ağlatmadım hep az ağladı.
Yürüyerek emzirdim eğilerek olduğum yerde yaylanarak şarkı açarak . Tinimini hanım. Dandini dandini
Emzirme pozisyonlarını değiştirdim. Yatakda oyun oynadım çok güldürdüm sırtını kaşıdım kendime çevirip meme teklif ettim. Kendini geri çektiğinde asla ısrar etmedim gerekirse 1 saat sürdü bu durum sonrasında teklifimi geri çevirmedi.
Yaklaşık 2 hafta sürdü bu durum. Artık uykusu açılsada uykuluda olsa kendi istiyor memeyi aç olduğunu belli ediyor.
Çok çektim bel ağrıları sırt ağrıları belkide hasar bıraktı bende şu 2 haftada çünkü zaman zaman sırtım tutuluyor gibi oluyor kötü oluyorum yürürken.kucağıma bile alamıyorum bu yüzden bazen acıdan.
Benimkisi yatakta oyalanmayı çok sevdi sütüde hep yatakta verdim .