Miran-pozan22 Kızlar fok sacma soru ama merak ediyorum benim oglum var 16 aylik dogdugundan beri poposu mor herkz diyor ki arkasi erkek batil inanc oldugunu bilmiyorum ama dogru olan varmi acaba kizsa kix olur erkekse geri erkek olur bunu yasayan oldu mu acaba
Ozgzcn Miran-pozan22 benim oğlumdada var banada öyle diyorlar ama ilk bebeğim bilmiyorum bende🤗 şurada bekliyim bakalım doğrumuymuş aslında bende çok merak ediyorum☺️
Ozgebrar2019 Miran-pozan22 Evet benim kızım 4 yaşında hala o morluk var. İkinci bebeğimde erkek 😅 Tabi batıl inançlara inanmam ben 🤭
NagehanZor Sezeryanla dogan bebeklerde oluyormuş. Arkadaşımın bebeğindede vardı hacamat yaptırdı düzeldi.
Ozgzcn NagehanZor aa ciddimisiniz ? Evet bende sezeryan ile yaptım nedeni neymiş peki biliyor musunuz ?
Catmomm NagehanZor ben normal doğum yaptım hem de ilaçsız sadece kas gerşetici vuruldu. Ama benimkinde de var biz de doğduktan sonra yaptık kuyruk sokumu hacamatı sonra tekrar oldu. Bir daha yapıcan inşallah c7 bölgesi ile birlikte yapınca iyi geliyormuş. Dolaşım bozukluğu diyolar ama ne kadar doğrudur bilemem
Ozgzcn Catmomm dolaşım bozukluğu mu ? Ciddi bir durummu ? Endişelendim çünkü ben doğum lekesi sanıyorum
Hilal112 Miran-pozan22 oğlum 25 aylık sezeryan doğum morluk var arkası oğlan dediler ama 8 aylık kızım var 😄 arkadaşın da dediği gibi hacamat yaptırdım geçti çok çok eskiler doğum sonrası morluk da kesik yaparlarmış Osmanlı zamanı geleneği olduğu söylediler ama zararı yok diye biliyorum
Miran-pozan22 Hilal112 ha dogru değil yani batıl inanc oldugunu biliyordim ama kafa takiliyordu cevapladiginiz icin teşekkür ederim
Hilal112 Miran-pozan22 rica ederim bana da yaptılar arkası erkek kız için ümitlenme dediler cinsiyet belli oldu yanlıştır doğunca görürsün dediler dediler umrum olmadı şimdi erkek diyenler hergün kızımı görüp Allah Allah çekiyorlar 😄😄
ppzeynep Miran-pozan22 Popodaki morluk çok normal. Her bebekte olabilir. Zamanla da geçiyor. Arkası kız, erkek diye bir şey yok. Yine de örnek vereyim. Kızımın poposu mordu ama arkasından oğlum oldu. Oğlumun da poposu mordu. Arkasından küçük kızım oldu.🥲
Catmomm Ozgzcn ciddi bir durum olduğunu zannetmiyorum neredeyse bütün bebekler de var artık. Belki de çok fazla kimyasala maruz kalıyoruz zamanımız da onun etkisidir. İçiniz rahat değilse doktora götürün ama bişey demezler. Hacamatta da zaten bebekler de çoookk hafif silik çizik atılıyo.